Αρχικη
 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η TECHNOMETALHELLAS πλαισιωμένη από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και έχοντας στην κατοχή της υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής μπορεί να υπερηφανεύεται για την ποιότητα των προϊόντων της.
  Οι εφαρμογές ακριβείας, οι συγκολλήσεις και η ευελιξία κατασκευής είναι αποτέλεσμα τόσο της εξειδίκευσης όσο και του προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού.
  Και δεν σταματάμε, συνεχίζουμε τις αναζητήσεις για νέα καινοτόμα προϊόντα που θα αποτυπώνουν τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.
   
 • Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η εξέλιξη της εταιρείας από την ίδρυση της ως ΓΕΝΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ το 1973 TECHNOMETALHELLAS το 1990 είχε πάντα ως γνώμονα τον πελάτη. Ο πελάτης ήταν και είναι πάντα στο κέντρο. Η εξυπηρέτηση του είναι το πρώτο μας μέλημα. Η ικανοποίηση του είναι η μεγαλύτερη μας ανταμοιβή. Η επιτυχία μας βασίζεται σε αυτό.
  Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας με νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και δίνοντας προοπτική στους συνεργάτες μας.
 • ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ Όλα τα οφείλουμε στους ανθρώπους μας, τους δικούς μας ανθρώπους .Πρώτα απ΄όλους στους συνεργάτες ,πελάτες και προμηθευτές μας.
  Το προσωπικό που διακατέχεται από το πάθος της επιτυχίας που μοιράζεται μαζί μας τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια όνειρα.
  Από τα τμήματα της παραγωγής εως το τμήμα πωλήσεων ή Διοίκησης είμαστε όλοι ίδιοι. Είμαστε όλοι ένα.
  Τους οφείλουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ χωρίς  αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Συνεχίζουμε...
 • ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ Η ανάπτυξη της εταιρείας στην δεύτερη γενιά της είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Η εγχώρια αγορά παρά τα προβλήματα είναι και παραμένει ο στυλοβάτης της εταιρείας για αυτό και η παρουσία της TECHNOMETALHELLAS σε διάφορες εκθέσεις ή δραστηριότητες είναι έντονη και θα γίνει ακόμα εντονότερη.
  Η ανάπτυξη των πωλήσεων εξωτερικού συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς και μετά τα Βαλκάνια ο στόχος είναι η Δυτ. Ευρώπη όπου τα πρώτα αποτελέσματα της κρίνονται άκρως ενθαρρυντικά.
  Η εξωστρέφεια είναι ο μεγάλος μας στόχος. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με οργάνωση, συνέπεια και πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε.

Δειτε το Video μας.

S5 Box